Skip to content

Bedrijfsvloer

Zilva helpt jou bij de aanschaf van een luxe bedrijfsvloer

Een moderne bedrijfsvloer kan een grote impact hebben op jouw bedrijf. Het kan niet alleen zorgen voor een verbeterde uitstraling, maar het kan ook de productiviteit verhogen, de veiligheid verbeteren en de kosten verlagen. Op deze pagina bespreken we de voordelen van een moderne vloer voor jouw bedrijf en waarom het de investering waard is. Natuurlijk laten we je ook het aanbod van Zilva Vloeren zien.

Vraag een offerte aan

bedrijfsvloer
bedrijfsvloeren

Een gietvloer als bedrijfsvloer

Een gietvloer kan een uitstekende keuze zijn als moderne vloer in jouw bedrijf. Als je op zoek bent naar een naadloze, duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloer, dan is een gietvloer wellicht iets voor jouw bedrijf. Hier zijn enkele voordelen van een gietvloer als vloer in jouw bedrijf:

 1. Naadloos
 2. Duurzaam
 3. In meerdere kleuren verkrijgbaar
 4. Krasbestendig

Voordelen van een moderne bedrijfsvloer

 1. Verbeterde uitstraling– Een moderne vloer bij jouw bedrijf kan jouw bedrijf een frisse en professionele uitstraling geven. Dit kan belangrijk zijn voor klanten en zakenpartners die jouw bedrijf bezoeken. Een strakke, nieuwe bedrijfsvloer kan laten zien dat jouw bedrijf up-to-date is en geeft een gevoel van vertrouwen.
 2. Verhoogde productiviteit– Een mooie vloer bij jouw bedrijf kan ook de productiviteit verhogen. Wanneer werknemers op een veilige, comfortabele vloer werken, voelen ze zich beter en kunnen ze beter presteren. Daarnaast kan een nieuwe vloer ook het geluidsniveau verminderen, wat kan leiden tot minder afleiding en betere uitvoering van de werkzaamheden.
 3. Verbeterde veiligheid– Veiligheid is een belangrijk aspect van elke werkomgeving. Een moderne bedrijfsvloer kan helpen om de veiligheid te verbeteren door het risico op ongevallen te verminderen. Een nieuwe bedrijfsvloer kan bijvoorbeeld slipvast zijn, waardoor werknemers minder snel uitglijden en vallen. Dit kan resulteren in minder ziekteverzuim en minder claims voor arbeidsongevallen.
 4. Lagere kosten– Een nieuwe vloer bij jouw bedrijf kan uiteindelijk leiden tot lagere kosten voor jouw bedrijf. Een nieuwe vloer kan bijvoorbeeld duurzaam zijn en minder onderhoud nodig hebben. Dit resulteert in minder reparatiekosten. Daarnaast kan een nieuwe bedrijfsvloer ook de energie-efficiëntie verbeteren, wat kan leiden tot lagere energiekosten op de lange termijn.

Zilva levert de mooiste bedrijfsvloeren

Zilva heeft al veel bedrijfsvloeren mogen leveren voor verschillende bedrijven. Een van laatst opgeleverde projecten van Zilva is die van Out of Home Masters.

Dit bedrijf heeft gekozen voor een gietvloer in het kantoor en in de kantine. De gietvloer heeft een modern en strak ontwerp, wat past bij de innovatieve en vooruitstrevende uitstraling van het bedrijf. De naadloze gietvloer zorgt voor een ruimtelijk en luxe gevoel.

Jouw gietvloerenspecialist

Als je op zoek bent naar een moderne en strakke uitstraling voor je vloer, dan is een gietvloer van Zilva Vloeren wellicht iets voor jou. Deze vloeren zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook nog eens gemakkelijk in onderhoud.

Een gietvloer van Zilva Vloeren wordt gegoten op een bestaande vloer of op een nieuw gelegde ondervloer. Hierdoor is de vloer naadloos en glad, wat zorgt voor een strakke uitstraling. De vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je altijd een vloer kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

Bezoek de moderne showroom in Rhenen

De showroom van Zilva is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe vloer. De moderne en ruime showroom is zo ingericht dat je een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden die Zilva te bieden heeft. Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen en zullen alle mogelijkheden besproken worden. Uiteraard staat jouw wens in alles centraal. We hopen je snel te mogen ontvangen! Heb je vooraf vragen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over een nieuwe bedrijfsvloer

 1. Hoeveel kost het om een bedrijfsvloer te laten leggen?

De kosten van het leggen van een bedrijfsvloer zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type vloer, de oppervlakte en eventuele extra opties zoals antislip- of geluiddempende eigenschappen. Bij Zilva kan je vrijblijvend een offerte aanvragen om de kosten te laten berekenen.

 1. Hoe lang duurt het voordat een nieuwe bedrijfsvloer beloopbaar is?

Dit is afhankelijk van het type vloer dat je kiest. Over het algemeen is een gietvloer na 24 uur weer beloopbaar en na 7 dagen volledig uitgehard.

 1. Hoe lang gaat een bedrijfsvloer gemiddeld mee?

Een vloer in jouw bedrijfspand gaat gemiddeld zo’n 15 tot 20 jaar mee, afhankelijk van het type vloer en de intensiteit van het gebruik. Een gietvloer gaat over het algemeen erg lang mee als vloer in jouw bedrijf.

woonbeton vloer

Van harte welkom!

showroom-zilva-gietvloer-2

Back To Top