Ga naar hoofdinhoud
Middelbuurtseweg 8, Rhenen 0318 – 304 249 info@zilva.nl
Al meer dan 10 jaar vakwerk in kwaliteitsvloeren.

Zilva
Vloeren

ons team

Maak kennis met Zilva!

Wij zijn Erik en Saskia Poppe. Samen met onze vakmensen willen we woondromen waarmaken. Omdat we als geen ander weten hoe bepalend een vloer is voor de ruimte waar je woont, werkt en leeft. Wat je vloerwens ook is wij zijn graag onderdeel van jouw woondroom. Of je wilt gaan voor een karaktervolle houten vloer, een comfortabele gietvloer of voor de stoere Beton Ciré vloer!

Warme groet

zilva vloeren- erik-en-saskia-poppe

onze visie, met veel passie & plezier

Wij zijn Erik en Saskia Poppe. Samen met onze vakmensen willen we woondromen waarmaken. Omdat we als geen ander weten hoe bepalend een vloer is voor de ruimte waar je woont, werkt en leeft.

Warme groet,
Erik & Saskia Poppe

Zilva team

Wij zorgen dat het wordt wat jij voor ogen hebt

Wij zijn een ervaren en innovatief bedrijf en gaan niet voor de makkelijke weg. Als jij iets voor ogen hebt willen wij dat waarmaken.

Geen ruimte is hetzelfde, geen vloer is identiek en iedere opdrachtgever is uniek. Wij genieten van de creativiteit die schuilgaat achter iedere woonwens. Geef ons jouw vertrouwen dan zorgen wij dat jij krijgt wat je voor ogen hebt. Je bent van harte welkom in het ZilvaLab® in Rhenen waar we je graag meenemen in je eigen oplossing

Wij zijn een ervaren en innovatief bedrijf en gaan niet voor de makkelijke weg. Als jij iets voor ogen hebt willen wij dat waarmaken.

Geen ruimte is hetzelfde, geen vloer is identiek en iedere opdrachtgever is uniek. Wij genieten van de creativiteit die schuilgaat achter iedere woonwens. Geef ons jouw vertrouwen dan zorgen wij dat jij krijgt wat je voor ogen hebt. Je bent van harte welkom in het ZivaLab® in Rhenen waar we je graag meenemen in je eigen oplossing

ons team

Persoonlijke
service staat
voorop
Back To Top
Zoeken