skip to Main Content
Middelbuurtseweg 8, Rhenen 0318 – 304 249 info@zilva.nl
Al meer dan 10 jaar vakwerk in kwaliteitsvloeren.
Gietvloeren zilva

“comfortabel en hygiënisch”

PU Gietvloer 

Geef je woning een luxe en moderne uitstraling met een PU gietvloer. Een gietvloer is een afwerklaag die op een dragende vloer wordt aangebracht door middel van het gieten van een stof die op de onderlaag uithardt.

 

Gietvloer kleuren

Bij onze PU gietvloeren kan je kiezen voor 1 kleur of het mengen van 2 kleuren. Bij het mengen van 2 kleuren ontstaat er een unieke vleug in de vloer. Onze gietvloeren zijn opgebouwd kunststof, zoals polyurethaan of epoxy. Ook worden mengsels van cement en polyurethaan toegepast. 

Kunststof of cement gietvloer

Beide zijn naadloos, makkelijk in onderhoud en vloeistofdicht. Maar er zijn ook verschillen. De kunststof variant zal minder snel scheuren en is in net iets meer kleuren verkrijgbaar. Een cementgebonden gietvloer heeft juist een zeer natuurlijke uitstraling en is meer krasbestendig dan een kunststof gietvloer. Cementgebonden gietvloeren zijn niet geschikt voor in de badkamer omdat deze niet teveel vocht kunnen hebben.

Zilva vloeren project Veenendaal gietvloer

“NATUURLIJK & SLIJTVAST”

Cementgebonden Gietvloer 
Onze cementgebonden gietvloeren ogen natuurlijk en warm en hebben tegelijkertijd dezelfde uitstraling als gepolijst beton. Het is een vloer op basis van cement en speciaal bedoeld als dekvloer. Het resultaat is een strakke vloer met een levendige beton-uitstraling. Groot voordeel is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Deze staan ook bekend als betonflow of minerale gietvloer.
Vrijwel alle gietvloeren zijn te combineren vloerverwarming. Onzichtbaar en heerlijk comfortabel. Kiest u voor de combinatie met vloerverwarming, dan realiseren wij zowel de verwarming als de vloer.

“comfortabel & hygiënisch”

PU Gietvloer 

Geef je woning een luxe en moderne uitstraling met een PU gietvloer. Een PU gietvloer is een afwerklaag die op een dragende vloer wordt aangebracht door middel van het gieten van een stof die op de onderlaag uithardt. PU gietvloeren zijn opgebouwd kunststof, zoals polyurethaan of epoxy. Ook worden mengsels van cement en polyurethaan toegepast.(dit zijn de cementgebonden gietvloeren)

Gietvloer kleuren

Bij onze PU gietvloeren kan je kiezen voor 1 kleur of het mengen van 2 kleuren, wij noemen deze collectie de ‘Sola’ en de ‘Dupla’. Bij het mengen van 2 kleuren ontstaat er een unieke vleug in de vloer.  

Gietvloerspecialist

Als gietvloerspecialist beschikken wij niet alleen over de geschikte apparatuur en gereedschappen, maar ook over de juiste mate van kennis en ervaring. Deskundig advies is bij de prijs inbegrepen. Net als garantie op het geleverde werk.

Bij Zilva heb je ruime keuze uit kunststof en cementgebonden vloeren. De voordelen zijn: naadloos en authentiek karakter, onderhoudsvriendelijk en vrijwel overal toepasbaar. Gietvloeren worden doorgaans zo gemaakt dat ze een zeer lange levensduur hebben. Waar bijvoorbeeld laminaat met een jaar of 6 zijn schoonheid verliest zal deze tot wel 30 jaar meegaan, mits goed onderhoud wordt gepleegd.

“Natuurlijk & slijtvast”

Cement gietvloer

Onze cement gietvloer oogt natuurlijk en warm en heeft tegelijkertijd dezelfde uitstraling als gepolijst beton. Het is een vloer op basis van cement en speciaal bedoeld als dekvloer. Het resultaat is een strakke vloer met een levendige beton-uitstraling. Groot voordeel is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Deze staan ook bekend als minerale- of betonflow gietvloer.

Vrijwel alle gietvloeren zijn te combineren vloerverwarming. Onzichtbaar en heerlijk comfortabel. Kiest u voor de combinatie met vloerverwarming, dan realiseren wij zowel de verwarming als de vloer.

Als gietvloerspecialist beschikken wij niet alleen over de geschikte apparatuur en gereedschappen, maar ook over de juiste mate van kennis en ervaring. Deskundig advies is bij de prijs inbegrepen. Net als garantie op het geleverde werk

advies nodig?

Neem contact op via onderstaand formulier,
wij helpen je graag verder!
Back To Top
Zoeken