Ga naar hoofdinhoud
Middelbuurtseweg 8, Rhenen 0318 – 304 249 info@zilva.nl
Al meer dan 10 jaar vakwerk in kwaliteitsvloeren.
donkere eettafel op barosso gietvloer

“comfortabel & hygiënisch”

PU Gietvloer

Geef je woning een luxe en moderne uitstraling met een PU gietvloer. Een gietvloer is een afwerklaag die op een dragende vloer wordt aangebracht door middel van het gieten van een stof die op de onderlaag uithardt.

 

Gietvloer kleuren

Bij een PU gietvloer kan je kiezen voor 1 kleur of het mengen van 2 kleuren. Bij het mengen van 2 kleuren ontstaat er een unieke vleug in de gietvloer. Een gietvloer van Zilva is opgebouwd kunststof, zoals polyurethaan of epoxy. 

Kunststof of cement gietvloer

Zowel een kunststof gietvloer als cementgebonden gietvloer zijn naadloos, makkelijk in onderhoud en vloeistofdicht. Maar er zijn ook verschillen wanneer je kiest voor één van deze gietvloeren. De kunststof gietvloer zal minder snel scheuren en is in net iets meer kleuren verkrijgbaar. Een cementgebonden gietvloer heeft juist een zeer natuurlijke uitstraling en is meer krasbestendig dan een kunststof gietvloer. Een cementgebonden gietvloer is niet geschikt voor in de badkamer omdat deze niet teveel vocht kunnen hebben.

Zilva vloeren project Veenendaal gietvloer

“NATUURLIJK & SLIJTVAST”

Cementgebonden Gietvloer 
Een cementgebonden gietvloer van Zilva oogt natuurlijk en warm en heeft tegelijkertijd dezelfde uitstraling als gepolijst beton. Het is een gietvloer op basis van cement en speciaal bedoeld als dekvloer. Het resultaat is een strakke gietvloer met een levendige beton-uitstraling. Groot voordeel is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Deze staan ook bekend als betonflow of minerale gietvloer.
Vrijwel alle gietvloeren zijn te combineren vloerverwarming. Onzichtbaar en heerlijk comfortabel. Kies je voor een gietvloer in combinatie met vloerverwarming, dan realiseren wij zowel de verwarming als de gietvloer.

ZILVA GIETVLOEREN

Aanbod 
  • PU Gietvloer
  • Barosso gietvloer
  • Cement gietvloer

Wij bieden een divers aantal gietvloeren. Hieronder volgen de soorten en hun unieke eigenschappen.

PU Gietvloer 

“comfort & hygiënisch”

Geef je woning een luxe en moderne uitstraling met een PU gietvloer. Een PU gietvloer is een afwerklaag die op een dragende vloer wordt aangebracht door middel van het gieten van een stof die op de onderlaag uithardt. PU gietvloeren zijn opgebouwd kunststof, zoals polyurethaan of epoxy. 

De voordelen zijn;

Een PU gietvloer is naadloos, esthetisch, makkelijk te onderhouden en vrijwel overal toepasbaar.

Gietvloer kleuren

Bij onze PU gietvloeren kan je kiezen voor 1 kleur of het mengen van 2 kleuren, wij noemen deze collectie de ‘Sola’ en de ‘Dupla’. Bij het mengen van 2 kleuren ontstaat er een unieke vleug in de vloer.  In onze showroom zijn een groot aantal kleuren en stalen te bezichtigen. 

Barosso gietvloer

“uniek terrazzo”

De Barosso gietvloer wordt gemaakt met kleine deeltjes marmer uit de groeven van Italië. Door de fijne marmeren kiezels krijg je een prachtige marmeren uitstraling met het comfort van een elastische (giet)vloer. Hierin zijn diverse keuze mogelijkheden van basiskleuren en marmers. De Barosso gietvloer is helemaal naar eigen wens samen te stellen!

Cement gietvloer

“Natuurlijk & slijtvast”

Onze cement gietvloer oogt natuurlijk en warm en heeft tegelijkertijd dezelfde uitstraling als gepolijst beton. Het is een vloer op basis van cement en speciaal bedoeld als dekvloer. Het resultaat is een strakke vloer met een levendige beton-uitstraling. Groot voordeel is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Deze staan ook bekend als minerale- of betonflow gietvloer.

Vrijwel alle gietvloeren zijn te combineren vloerverwarming. Onzichtbaar en heerlijk comfortabel. Kies je voor de combinatie met vloerverwarming, dan realiseren wij zowel de verwarming als de vloer!

ONZE Kennis

Als gietvloer specialist beschikken wij niet alleen over de geschikte apparatuur en gereedschappen, maar ook over de juiste mate van kennis en ervaring. Deskundig advies is bij de prijs inbegrepen. Net als garantie op het geleverde werk.

Gietvloeren worden doorgaans zo gemaakt dat ze een zeer lange levensduur hebben. Waar bijvoorbeeld laminaat met een jaar of 6 zijn schoonheid verliest zal deze tot wel 30 jaar meegaan, mits goed onderhoud wordt gepleegd.

Als gietvloerspecialist beschikken wij niet alleen over de geschikte apparatuur en gereedschappen, maar ook over de juiste mate van kennis en ervaring. Deskundig advies is bij de prijs inbegrepen. Net als garantie op het geleverde werk.

 

advies nodig?

Neem gerust contact op,
wij helpen je graag verder!
Back To Top
Zoeken