Skip to content

Gietvloer Utrecht

Prachtig assortiment aan gietvloeren bij Zilva

Gietvloer in Utrecht- Zilva Vloeren levert al meer dan 10 jaar vakwerk in kwaliteitsvloeren. Wanneer je een gietvloer in Utrecht aan wilt leggen helpt Zilva je hier graag bij. Zilva vindt het belangrijk dat je de vloer krijgt die bij je past. Daarom kan je, naast de collectie vloeren die Zilva aanbiedt, ook kiezen om je eigen vloer samen te stellen.

Vraag een offerte aan

Luxe gietvloer in Utrecht laten gieten

Gietvloer Utrecht gegoten door Zilva Vloeren

Ben je op zoek naar een gietvloer in Utrecht? Zoek niet verder! De PU gietvloeren van Zilva zijn van hoogwaardige kwaliteit en zullen je huis veel sfeer en een moderne uitstraling geven. Maar wat is een gietvloer eigenlijk? Een gietvloer is een comfortabele vloer die rust uitstraalt.

Een gietvloer in Utrecht is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bij Zilva kan je kiezen voor één kleur of voor het mengen van twee kleuren. De gietvloeren zijn gemaakt van opgebouwd kunststof. Hierdoor is de vloer altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Een gietvloer wordt naadloos gegoten, van plint tot plint. Gietvloeren zijn optisch ruimte vergrotend en alle gietvloeren kunnen uitgevoerd worden in de RAL en NCS kleuren!

Gietvloer met vloerverwarming

Er zijn 2 soorten gietvloeren, namelijk een kunststof of een cementgebonden variant. Beide vloeren zijn naadloos en makkelijk in onderhoud. Het verschil in gietvloer is dat de kunststof vloer minder snel scheurt en dat de cementgebonden vloer meer krasbestendig is. Het ideale aan een gietvloer in Utrecht is dat je elke soort te combineren is met vloerverwarming. De dikke sokken kunnen dus in de kast blijven liggen.

Bekijk onze vloeren

Bezoek het ZilvaLab

Om de mooiste gietvloeren in Utrecht met eigen ogen te bekijken heeft Zilva een unieke showroom: Het ZilvaLab. Wij vertellen je graag alles over de vloeren van Zilva en bekijk zelf alle mogelijkheden voor jouw gietvloer in Utrecht onder het genot van een drankje. De eerste vraag is altijd: wat vind je mooi? Jouw wensen staan centraal bij het samenstellen van je vloer. Wil je weten wie je voorgingen bij de keuze voor een gietvloer in Utrecht? Neem eens een kijkje op onze Instagram.

Bezoek het ZilvaLab

Ruim aanbod aan vloeren

Zilva heeft heel veel verschillende vloeren in het assortiment. Van een Terrazzo vloer tot een Beton ciré vloer. Er is een prachtige collectie samengesteld in onze showroom. Wees welkom in onze fijne showroom en ontdek jouw unieke gietvloer in Utrecht!

Unieke Beton Ciré vloer

Ga bijvoorbeeld voor de Beton Ciré vloer. Beton Ciré is cementgebonden en gemaakt van fijn stucbeton. Deze woonbeton vloer is niet gegoten, maar gesmeerd. Dankzij de opbouw van zand en mineralen heeft de vloer een levendige uitstraling. Een Beton Ciré vloer is niet geheel vlak. Door de spaanslagen, die ontstaan door de manier van aanbrengen, heeft de vloer een stoer karakter.

Italiaanse Terrazzo vloer

De Barosso vloer, ook wel Terrazzo vloer genoemd, is de trend van dit moment en een must have in jouw huis. Deze prachtige gietvloer wordt gemaakt  met kleine marmeren kiezels, afkomstig uit de groeven van Italië. Uniek in zijn soort dus! Een Terrazzo vloer is verkrijgbaar in diverse basiskleuren en marmers. De Terrazzo vloer is ook verkrijgbaar met vloerverwarming. Extra lekker dus met het koude weer! In onze showroom vertellen we je graag alles over een Barosso gietvloer in Utrecht.

Kom langs in onze showroom vol met gietvloeren

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen over een gietvloer van Zilva

  1. Wat is een gietvloerEen gietvloer is een naadloze en moderne vloerafwerking, gemaakt van een kunsthars die in vloeibare vorm wordt aangebracht en zichzelf tot een gladde en duurzame vloerlaag verspreidt.
  2. Wat zijn de voordelen van een gietvloer van Zilva Vloeren? Een gietvloer van Zilva Vloeren biedt vele voordelen, zoals naadloze afwerking, eenvoudig schoon te maken, duurzaamheid, geluiddempend, hypoallergeen en een moderne uitstraling.
  3. Is een gietvloer geschikt voor zowel woningen als commerciële ruimtes?Ja, een gietvloer van Zilva Vloeren is geschikt voor zowel woningen als commerciële ruimtes vanwege de combinatie van stijlvolle esthetiek en functionele eigenschappen.

Van harte welkom bij Zilva Vloeren!

Back To Top