Skip to content

Ga voor een exclusieve gietvloer in de woonkamer!

Natuurlijke en moderne gietvloeren voor jouw woonkamer

Ben je op zoek naar de perfecte gietvloer in de woonkamer? Dan ben je bij Zilva Vloeren aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide collectie gietvloeren die zorgen voor een naadloos en modern resultaat in jouw woonkamer. Lees snel verder en kom alles te weten over de gietvloeren van Zilva!

Vraag een offerte aan

gietvloer woonkamer
gietvloer in de woonkamer in Veenendaal

Waarom kiezen voor een gietvloer in de woonkamer?

Een gietvloer in de woonkamer heeft vele voordelen. Zo is het een naadloze vloer die zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Daarnaast is het onderhoud van een gietvloer zeer eenvoudig en voelt het heerlijk aan je voeten. Ook is een gietvloer erg duurzaam en gaat het jarenlang mee. Kortom, een gietvloer in de woonkamer is een investering waar je nog lang plezier van zult hebben.

Welke kleur gietvloer past het beste bij jouw interieur?

Bij Zilva Vloeren heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren voor jouw gietvloer in de woonkamer. Van neutraal wit en grijs tot warme houttinten en opvallende kleuren. Hierdoor is er altijd wel een kleur die perfect bij jouw interieur past. Laat je inspireren door onze voorbeelden en kies de kleur die het beste past bij jouw stijl.

Welke afwerking kies je voor jouw gietvloer?

Naast de kleur kun je bij Zilva Vloeren ook kiezen uit verschillende afwerkingen voor jouw gietvloer in de woonkamer. Ga je voor een matte of glanzende afwerking? Of misschien wil je wel een betonlook of een marmerlook effect? Alles is mogelijk bij ons. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de gietvloer perfect wordt afgewerkt, met oog voor detail en kwaliteit waarin jouw wens centraal staat.

Hoe wordt de gietvloer aangebracht?

Het aanbrengen van een gietvloer is een vak apart. Bij Zilva.nl werken we alleen met hoogwaardige materialen en maken we gebruik van de nieuwste technieken. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat de gietvloer perfect wordt aangebracht. Zo kun jij straks genieten van een naadloze vloer die perfect past bij jouw interieur.

woonbeton vloer

De voordelen en nadelen van een gietvloer tegen elkaar afgewogen

De voordelen van een gietvloer in jouw woonkamer zijn groot, maar er kleven natuurlijk altijd nadelen aan vast. Om je een handje te helpen zetten we de voor- en nadelen van een gietvloer voor je op een rij:

Voordelen:

  • Naadloos en makkelijk schoon te houden
  • Zeer sterk en duurzaam
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Volledig recyclebaar

Nadelen:

  • Niet geschikt voor mensen die houden van een zachte en warme vloer
  • Arbeidsintensief proces dat enige tijd in beslag neemt
  • Niet de goedkoopste optie als het gaat om vloerbekleding

Kies jouw gietvloer voor de woonkamer uit in onze showroom

Heb je vragen over de gietvloeren van Zilva? Bekijk alvast of jouw antwoord hieronder staat

  1. Is een gietvloer geschikt voor de woonkamer?Ja, een gietvloer van Zilva Vloeren is zeer geschikt voor de woonkamer en zorgt voor een moderne en naadloze uitstraling.
  2. Kan een gietvloer op vloerverwarming worden geplaatst?Ja, een gietvloer kan uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming voor een comfortabel en gelijkmatig verwarmde woonkamer.
  3. Hoe lang gaat een gietvloer mee in een woonkamer voordat deze moet worden vervangen?Met goed onderhoud kan een gietvloer van Zilva Vloeren tientallen jaren meegaan in de woonkamer voordat overwogen moet worden om te vervangen.

Van harte welkom om jouw gietvloer te bekijken!

Back To Top