Skip to content

Veenendaal

Kunststof gietvloer

Wanneer je denkt aan een betonlook gietvloer, denk je vaak aan stoer en robuust. Maar deze kunststof gietvloer geeft een natuurlijke en zachte uitstraling.

Veenendaal

Kunststof gietvloer

Wanneer je denkt aan een betonlook vloer, denk je vaak aan stoer en robuust. Maar deze gietvloer geeft een natuurlijke en zachte uitstraling.

PRODUCT

In deze woning is gekozen voor een lichtgrijze kunststof gietvloer. De twee kleuren gecombineerd, geven de gietvloer subtiele vegen die een natuurlijke uitstraling creëren. 

Kleur: lichtgrijs GD-05

Logo-zilva-vloeren-zwart-2

ADVIES

Bij de wens van een praktische en duurzame gietvloer, zoals de klant in deze woning wilde, adviseren wij onze kunststof gietvloer. Deze kan in veel kleuren en heeft een zachte natuurlijke uitstraling. Wanneer je kiest voor 2 kleuren krijgt de gietvloer een subtiele gloed wat iedere vloer uniek maakt.

Logo-zilva-vloeren-zwart-2

PRODUCT

In deze woning is gekozen voor een lichtgrijze kunststof gietvloer. De twee kleuren gecombineerd, geven de vloer subtiele vegen die een natuurlijke uitstraling creëren. 

Kleur: lichtgrijs GD-05

ADVIES

Bij de wens van een praktische en duurzame vloer, zoals de klant in deze woning wilde, adviseren wij onze kunststof gietvloer. Deze kan in veel kleuren en heeft een zachte natuurlijke uitstraling. Wanneer je kiest voor 2 kleuren krijgt de vloer een subtiele gloed wat iedere vloer uniek maakt.

Back To Top