Skip to content

Terrazzo gietvloer

Dé schitterende Italiaanse Terrazzo gietvloer!

Terrazzo gietvloer- Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in jouw woning? Zilva Vloeren helpt je graag verder! Met meer dan 10 jaar ervaring en vakwerk in kwaliteitsvloeren zit je bij ons op de goede plek. Met een specialisme in de terrazzo gietvloer vind je de vloer die bij je past.

Vraag een offerte aan

Wij helpen je graag bij de aankoop van een gietvloer

unieke terrazzo gietvloer van Zilva

Een terrazzo gietvloer, ook wel de Barosso vloer genoemd, is een comfortabele gietvloer die gemaakt is van kleine deeltjes marmer uit de groeven van Italië. De terrazzo gietvloer is geschikt voor alle kamers in het huis. Wil je een terrazzo gietvloer in de woonkamer of toch liever in de slaapkamer? Of door het hele huis heen? Geen probleem! Wij helpen je graag bij de realisatie hiervan.

Een terrazzo gietvloer is verkrijgbaar in meerdere basiskleuren en marmers. De vloer is compleet naar wens samen te stellen. Dit kan uiteraard volledig zelf, maar ons vakkundige personeel helpt je hier natuurlijk ook graag bij. In onze showroom hebben wij verschillende voorbeelden die je kan bekijken. Wist je dat deze vloer ook te combineren is met vloerverwarming? Heerlijk voor in de koude maanden!

Bezoek het ZilvaLab!

Laat je voorlichten en adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe gietvloer. Wij helpen je graag in onze heerlijke showroom.

Kunststof en cementgebonden gietvloer

Je kunt in plaats van een terrazzo vloer ook kiezen voor een gietvloer gemaakt van kunststof of cement. Deze vloeren hebben beide geen naden en zijn eenvoudig te onderhouden, maar er zijn wel wat verschillen tussen de twee. Het grote verschil is dat kunststof gietvloeren minder snel barsten zullen vertonen, terwijl cementgebonden vloeren beter bestand zijn tegen krassen. Het mooie aan de gietvloeren van Zilva is dat bijna allemaal kunnen worden gecombineerd met verschillende kleuren en zelfs vloerverwarming.

Bekijk onze vloeren!

Beton Ciré vloer

Beton Ciré, ook bekend als woonbeton, is de stoere en solide keuze voor je vloer. Het wordt met de hand gegoten en is super robuust en waterbestendig. En raad eens? Je kunt het ook perfect combineren met vloerverwarming voor die ideale mix van gezelligheid en stijl. Dus, als je geen terrazzo gietvloer wilt, is Beton Ciré een topalternatief om te overwegen!


Veelgestelde vragen over een terrazzo gietvloer

Hieronder lees je enkele veelgestelde vragen over een terrazzo gietvloer van Zilva Vloeren.

 

Wat zijn de voordelen van een terrazzo gietvloer?

Terrazzo gietvloeren hebben diverse pluspunten. Ze zijn ontzettend robuust en gaan lang mee dankzij hun slijtvastheid. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te houden en hebben ze een vlekkeloos oppervlak, wat betekent dat er geen vuil of stof in de naden kan blijven zitten. Bovendien bieden terrazzo gietvloeren een aantrekkelijke look met tal van mogelijkheden voor creatief design.

 

Afspraak maken>

Hoe wordt een terrazzo gietvloer geïnstalleerd?

Bij het aanleggen van een terrazzo gietvloer doorlopen we een paar stappen. Eerst gieten we het mixje van cement, marmer of graniet, en bindmiddelen op de vloer en verdelen het netjes. Dan gaan we het helemaal polijsten totdat het super glad en strak is. En als kers op de taart, zetten we ‘m in de lak om ‘m te beschermen tegen vlekken en slijtage.

 

Afspraak maken>

Terrazzo gietvloer aanschaffen?

Back To Top