Skip to content

Gietvloer showroom

Ontdek onze gietvloer showroom in Rhenen

Ben je op zoek naar een gietvloer showroom? Dan ben je bij Zilva aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van gietvloeren van de hoogste kwaliteit. Bij ons vind je een ruime showroom waar je onze gietvloeren kunt bekijken en ervaren. Ben je benieuwd naar onze gietvloeren?

Vraag een offerte aan

gietvloer showroom
Moderne gietvloer showroom

Waarom zou je een gietvloer moeten overwegen?

Een gietvloer is een uitstekende keuze vanwege zijn vele voordelen. Zo zijn gietvloeren naadloos en hygiënisch, omdat vuil en stof zich niet kunnen ophopen in naden en kieren. Daarnaast zijn ze duurzaam en gaan ze jarenlang mee. Een gietvloer heeft een moderne en strakke uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen. Bovendien is een gietvloer een waardevolle investering in je huis, omdat het de waarde van je woning kan verhogen. Kom snel langs in onze gietvloer showroom en bekijk de vele opties.

Ons assortiment gietvloeren

Bij Zilva hebben we verschillende soorten gegoten vloeren in ons assortiment, waaronder epoxy gietvloeren, PU gietvloeren en cementgebonden gietvloeren. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. In onze gietvloer showroom kun je onze verschillende gietvloeren bekijken en vergelijken. Zo kun je de juiste keuze maken voor jouw interieur en persoonlijke smaak.

Waarvoor is jouw gietvloer het meest geschikt?

Onze epoxy gietvloeren zijn zeer geschikt als bedrijfsvloer vanwege de hoge belastbaarheid en slijtvastheid. Onze PU gietvloeren zijn ideaal voor woningen vanwege de flexibiliteit en elasticiteit, waardoor ze niet snel scheuren. En onze cementgebonden gietvloeren hebben een stoere en robuuste uitstraling en zijn daardoor populair in industriële interieurs.

Bezoek onze inspirerende gietvloer showroom

Onze gietvloer showroom is een ware belevenis! Hier kun je onze gietvloeren bekijken en ervaren in een realistische setting. We hebben verschillende opstellingen zodat je een goed beeld krijgt van hoe onze gietvloeren eruit zien en hoe ze passen in jouw interieur. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze tijdens jouw bezoek aan onze gietvloer showroom.

Waarom kiezen voor Zilva Vloeren?

Bij Zilva ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Onze gietvloeren worden door ervaren vakmensen gelegd en zijn van de hoogste kwaliteit. We gebruiken alleen de beste materialen en volgen de nieuwste trends en technieken op het gebied van gietvloeren. Daarnaast kan je bij ons rekenen op een uitstekende service.

Daarnaast bieden we bij Zilva een totaaloplossing voor jouw gietvloer. We begeleiden je van het eerste contact tot aan de oplevering van de gietvloer. Maak vrijblijvend een afspraak in onze gietvloer showroom of laat een offerte opstellen om te kijken waar jouw mogelijkheden liggen. Vervolgens leggen we de gietvloer op professionele wijze en zorgen ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe gietvloer.

Maak een afspraak in onze showroom of vraag een offerte aan

Wil je onze gietvloer showroom bezoeken? Maak dan snel een afspraak! Onze showroom is gevestigd in Rhenen en is geopend op afspraak. We nemen graag de tijd om je te adviseren en je te helpen bij het vinden van de perfecte gietvloer.

Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ook kun je een bericht sturen via onze Instagram. Dit is tevens de plaats om ontzettend veel inspiratie op te doen over een gietvloer!

Back To Top