Skip to content

Gietvloer & vloerverwarming

Voor een gietvloer met vloerverwarming ben je bij Zilva Vloeren aan het juiste adres. Zilva biedt meerdere soorten naadloze vloeren aan, in alle kleuren uit de RAL kleurenwaaier. De gietvloer met vloerverwarming is één van de vele opties waar je uit kan kiezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen vloer, in meerdere kleuren, samen te stellen.

Gietvloer met vloerverwarming van Zilva

Jouw ideale combinatie

Wil jij een gietvloer en vloerverwarming in je woning? Dat begrijpen wij goed. Een gietvloer geeft je woning een luxe en moderne uitstraling. Met vloerverwarming zie je geen radiatoren meer en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld.

Vloerverwarming is bovendien een efficiënte vorm van verwarmen en daardoor ook kostengunstig.  Vloerverwarming is heel aangenaam en in combinatie met een gietvloer geeft het jouw woning zeer veel comfort.

Bij een gietvloer met vloerverwarming kan je kiezen uit een kunststof of cement gietvloer.

Een gietvloer is een moderne vloer die in steeds meer woningen en bedrijven te vinden is. Niet zo gek, want gietvloeren hebben vele voordelen. Ze zijn volledig naadloos, onderhoudsvriendelijk en slijtage vast. Precies het type vloer dat een uitstekende basis voor je interieur is.

Voordelen van een gietvloer met vloerverwarming

  • Energiebesparend
  • Betere luchtkwaliteit
  • Geen radiatoren
  • Goede combi met gietvloer
  • Luxe & comfort

gietvloer met vloerverwarming

Een gietvloer met vloerverwarming is een uitstekende combinatie. De gietvloer neemt de temperatuur van de vloerverwarming snel op en geleidt de warmte eenvoudig. Je verspilt dus weinig energie en bespaart zo op je energiekosten. En ook in de winter zullen je voeten warm blijven!

Of een unieke Terrazzo vloer?

Een andere vloer die verkrijgbaar is met vloerverwarming is de Barosso vloer. In de volksmond wordt dit de Terrazzo vloer genoemd. Deze echte Italiaanse vloer wordt gemaakt van kleine deeltjes marmer uit Italië. Uiteraard is ook de Terrazzo vloer verkrijgbaar in meerdere kleuren. Laat je verrassen door het ruime aanbod in onze showroom!

Geniet altijd van comfort

Extra comfort bereik je altijd met een gietvloer met vloerverwarming. Hiermee zorg je dat de temperatuur altijd aangenaam is. Koude voeten? Met jouw gietvloer met vloerverwarming heb jij hier geen last meer van.

Kom eens langs!

Zilva Vloeren is gevestigd in Rhenen, dichtbij Veenendaal, Amersfoort, Nijmegen en Utrecht. Kom dan eens langs in onze showroom waar wij je graag op maat adviseren en we grote stalen hebben van alle vloertypes. Kies uit alle kleuren van de RAL kleurenwaaier.

Gietvloer vloerverwarming

Veelgestelde vragen over een gietvloer met vloerverwarming

  • Is een gietvloer geschikt voor vloerverwarming?Ja, een gietvloer van Zilva Vloeren is perfect te combineren met vloerverwarming voor een comfortabel en gelijkmatig verwarmde ruimte.
  • Hoe zit het met de warmtegeleiding van een gietvloer met vloerverwarming?Een gietvloer heeft uitstekende warmtegeleidende eigenschappen, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de gehele vloer.
  • Kan vloerverwarming worden aangebracht bij een bestaande gietvloer?In de meeste gevallen is het mogelijk om vloerverwarming aan te brengen onder een bestaande gietvloer, maar dit vereist professionele beoordeling en installatie.

Jouw vloerwens staat centraal

Naast een gietvloer met vloerverwarming kan je bij Zilva ook de keuze maken voor andere soorten vloeren. De Beton Ciré vloer (woonbeton) en ons eigen merk Barosso zijn vloeren die momenteel ontzettend populair zijn. Ook deze vloeren zijn verkrijgbaar met vloerverwarming.

De Beton Ciré vloer wordt ook wel woonbeton genoemd. Het heeft zijn naam te danken aan zijn sterke en industriële karakter. Het is daarnaast slijtvast en waterbestendig. Dit komt door de aangebrachte 2K PU-laklaag. Deze vloer wordt gesmeerd en is daarom van hoogwaardige kwaliteit.

Een Beton Ciré vloer kan door de manier van aanbrengen spaanslagen vertonen en blijft niet altijd geheel vlak. Hierdoor komt het stoere karakter van de vloer goed tot zijn recht.

De Barosso vloer, een luxe variant van de Terrazzovloer is de nieuwste gietvloer met vloerverwarming. Deze gietvloer wordt vervaardigd met kleine marmeren kiezels uit de groeven van Italië. Hierdoor krijg je een prachtige marmeren uitstraling die altijd uniek is.

Waarom een Barosso vloer?

De Barosso vloer wordt met de hand gegoten en is zeer geschikt voor vloerverwarming. Voor de Barosso gietvloer vloerverwarming zijn meerdere mogelijkheden van basiskleuren en marmers. Bekijk onze projecten, bezoek de showroom en ontdek de vloer die bij jouw woning past.

[insta-gallery id=”1″]

Back To Top