Skip to content

Gietvloer Amersfoort

Gerealiseerd door Zilva vloeren!

Gietvloer in Amersfoort – Ben je op zoek naar een nieuwe gietvloer en woon of werk je in Amersfoort of omgeving? Grote kans dat je daarom op deze pagina bent gekomen. En niet voor niets, want Zilva Vloeren is dé specialist in het leggen van een gietvloer in Amersfoort. Zoek je dus een gietvloer dan ben je bij ons 100% aan het juiste adres. Kom langs in onze fijne showroom, wij adviseren je graag over alle mogelijkheden zodat jij de gietvloer in Amersfoort krijgt die écht bij je past. Woon je niet in Amersfoort? Geen probleem! Zilva Vloeren legt ook vloeren in onder andere Amsterdam en Breda!

Vraag een offerte aan

Wij maken met plezier jouw vloer in Amersfoort

Barosso gietvloer Amersfoort

Ben je op zoek naar een gietvloer in Amersfoort en omgeving, dan helpt Zilva jou graag verder. Een gietvloer is een naadloze vloer die heel comfortabel aanvoelt. De vloer wordt aangebracht met vloeibare polyuteranen (vandaar de naam PU gietvloer). Het materiaal is duurzaam en slijtvast, je hebt dus jarenlang plezier van je gietvloer.

Een gietvloer wordt naadloos gegoten, van plint tot plint. Gietvloeren zijn optisch ruimte vergrotend en alle gietvloeren kunnen uitgevoerd worden in de RAL en NCS kleuren!

Gietvloer & Vloerverwarming

Kies je voor een gietvloer in Amersfoort dan kan je de vloer laten aanleggen met vloerverwarming. Hoe lekker is dat, geen koude voeten meer! Bekijk  de gerealiseerde projecten van Zilva Vloeren!

Kleuren
De Zilva gietvloer is verkrijgbaar in alle kleuren van de RAL kleurenwaaier. Je kan kiezen uit een enkele kleur of een gietvloer waarbij 2 kleuren worden gemengd. Wij bieden een ruim assortiment wanneer je een gietvloer in Amersfoort wil laten maken. In onze showroom geven we hier graag uitgebreid advies over. Van harte welkom!

Kom eens langs!

Terrazo gietvloer

Twijfel je of een gietvloer iets voor jou is? Kom gerust eens bij ons langs. Naast een gietvloer legt Zilva vloeren nog meer soorten vloeren. Wat dacht je van een Beton Ciré vloer, ook wel een woonbeton vloer genoemd, of een Barroso gietvloer. De Barroso gietvloer is onze eigen unieke Terrazzo vloer. De Barosso gietvloer wordt gemaakt van kleine marmeren kiezels uit de groeven van Italië. De Terrazzo vloer wordt met de hand gegoten en is daardoor altijd uniek. Een Terrazzo vloer is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het belangrijkste is dat jouw keuze centraal staat. Een Terrazzo vloer kan daarom helemaal naar eigen wens gerealiseerd worden.

Beton Ciré vloer

De Beton Ciré vloer wordt niet gegoten, maar juist gesmeerd. Door de 2K PU-laklaag is deze vloer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Net als de Barosso vloer en de gietvloer in Amersfoort is de Beton Ciré vloer ook verkrijgbaar met vloerverwarming en in meerdere kleuren.

Maak een afspraak

‘Beleef’ ons ZilvaLab

Speciaal voor onze klanten hebben wij er alles aan gedaan om een bezoek aan onze vloeren showroom onvergetelijk te maken. Daarom vind je naast alle prachtige voorbeeld vloeren een fijne lounge, een bar, een gym en in de zomer een heerlijk terras. Alles om een bezoekje aan ons tot een ‘beleving’ te maken! Ben je benieuwd naar alle gietvloeren in de collectie van Zilva Vloeren en wil je ze graag met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak in de showroom, ook wel bekend als het ZilvaLab. Hier laten we je graag alle mogelijkheden onder het genot van een drankje zien en kunnen we je alles vertellen over onze gietvloeren of bijv. de unieke Terrazzo vloer. Samen bekijken we jouw wensen en zorgen we dat jouw ideale gietvloer in Amersfoort wordt samengesteld.

Bezoek de showroom

showroom-zilva-gietvloer-2

Gietvloer Amersfoort

Back To Top