Skip to content

Amsterdam

barosso gietvloer

Elegante en luxe woning aan één van de mooiste grachten van Amsterdam. Voorzien van een licht gekleurde terrazzo vloer.

Amsterdam

Barosso Gietvloer
Elegante en luxe woning aan één van de mooiste grachten van Amsterdam. Voorzien van een licht gekleurde Barosso gietvloer.

PRODUCT

In dit prachtige grachtenpand ligt een iets grovere Barosso gietvloer met een lichte glinstering. In de terrazzo vloer zijn fijne marmeren kiezels toegevoegd met verschillende kleurtinten. 

Kleur vloer Barosso: Rosa

Logo-zilva-vloeren-zwart-2

ADVIES

De bewoners van deze woning in Amsterdam wilden het comfort van een gietvloer met net dat beetje extra. Daarom is gekozen voor een warme tint in onze collectie van de Barosso gietvloeren . In deze  vloeren geven de marmeren stenen vaak een kleine glinstering, hierdoor creëer je direct heel subtiel het luxegevoel. De Rosé kleurige steentjes passen perfect in het moderne interieur en maken het perfect af.

Logo-zilva-vloeren-zwart-2

PRODUCT

In dit prachtige grachtenpand ligt een iets grovere Barosso gietvloer met een lichte glinstering. In de Barossovloer zijn fijne marmeren kiezels toegevoegd met verschillende kleurtinten. 

Kleur vloer Barosso: Rosa

ADVIES

De bewoners van deze woning wilden het comfort van een gietvloer met net dat beetje extra. Daarom is gekozen voor een warme tint in onze collectie van de Barosso gietvloeren . In deze  vloeren geven de marmeren stenen vaak een kleine glinstering, hierdoor creëer je direct heel subtiel het luxegevoel. De Rosé kleurige steentjes passen perfect in het moderne interieur en maken het perfect af.

Back To Top