Skip to content

Terrazzo vloer

Jouw unieke Barosso vloer

Altijd al een prachtige Terrazzo vloer willen hebben? Zilva Vloeren helpt je graag bij je keuze. De gietvloer van jouw dromen, voor jouw woning of bedrijf je vind een ruime keus in ons assortiment aan vloeren. Samen kijken we naar jouw wensen en stellen we de juiste vloer samen!

Maak een afspraak in onze showroom of vraag een offerte aan

Terrazzo Gietvloer 

Wat is een Terrazzo gietvloer eigenlijk? De Terrazzo vloer, ook wel de Barosso vloer genoemd bij Zilva Vloeren, is één van de grootste trends van het moment. Deze marmerlook vloer wordt gemaakt met kiezels uit de Italiaanse marmergroeven. De Terrazzo vloer is dan ook wel te omschrijven als een gietvloer met marmerlook. De vloer is elastisch, naadloos en stofdicht. Je krijgt een hoge kwaliteit marmer gietvloer.

zilva vloeren algemeen

Gietvloer samenstellen

Doordat de Barosso vloer met de hand gegoten wordt, is hij uniek in zijn soort. Deze Terrazzo vloer is beschikbaar in diverse basiskleuren en marmers. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen kleur marmer gietvloer samen te stellen. De Terrazzo vloer kan door Zilva onder meer gerealiseerd worden in diverse woningen, villa’s, bedrijven en winkels. Wij nodigen je van harte uit voor een afspraak in onze showroom. Daarnaast kan je voor inspiratie onze Instagram pagina bezoeken, en vind zo jouw unieke terrazzo gietvloer!

prachtige terrazzo vloer van Zilva

Duurzame terrazzo vloer

Naast de marmerlook vloer kan je bij Zilva terecht voor de mooiste gietvloer van Nederland. Er is keuze uit een kunststof gietvloer in één of twee kleuren, een cementgebonden gietvloer of uiteraard de terrazzo vloer. De kleur kan gekozen worden uit de RAL kleurenwaaier. Kies je voor een gietvloer dan kies je voor hoogwaardige kwaliteit. De gietvloer bestaat namelijk uit vloeibaar polyurethaan. Deze sterke kunststof zorgt ervoor dat de vloer onder meer geurloos en vriendelijk in onderhoud is. Een handige bijkomstigheid is dat een gietvloer met vloerverwarming ook mogelijk is. Zilva Vloeren regelt zowel de vloer als de verwarming als je kiest voor een gietvloer met vloerverwarming.

Zakelijke projecten

Zilva Vloeren legt, naast prachtige vloeren in woningen, ook vloeren aan in bedrijfspanden, winkels en andere projecten. Ben je op zoek naar een ervaren partner voor je zakelijke project? Zilva Vloeren helpt je graag verder. Welke vloer je ook wilt in je bedrijfspand, niks is te gek voor Zilva! Bekijk onze opgeleverde projecten en bezoek het ZilvaLab. Vind je ideale bedrijfsvloer en laat je voorlichten door onze ervaren medewerkers.

OVER ZILVA VLOEREN

Zilva vloeren is de specialist in terrazzo, barosso, marmer, beton ciré en gietvloeren. Via onze persoonlijke benadering voorzien we je van zo goed mogelijk advies. Een vloer is namelijk een aankoop die vele jaren meegaat en de basis vormt van jouw interieur. Wij gaan graag aan de slag en helpen je bij het plaatsen van een terrazzo vloer.

Voor een zo goed mogelijk advies nodigen we je graag uit in ons ZilvaLab, oftewel de showroom. Laat je onder het genot van een bak koffie of een drankje voorlichten door onze specialisten. Uiteraard kan je ook met eigen ogen de prachtige vloeren van Zilva Vloeren bekijken. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak in onze showroom, zo maken we uitgebreid de tijd voor je vrij.

Overige vloeren

Naast de marmerlook vloer legt Zilva Vloeren ook beton ciré vloeren. Beton ciré wordt ook wel woonbeton genoemd. Dit is een vloer die slijtvast en waterbestendig is. Het product wordt gesmeerd wat zorgt voor hoogwaardige kwaliteit. Door de 2K PU-laklaag is de beton ciré vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om de beton ciré vloer inclusief vloerverwarming aan te schaffen. Goed om te weten is dat een woonbetonvloer niet geheel vlak is. Door de spaanslagen die  ontstaan door de manier van aanbrengen komt wel het stoere karakter van de vloer naar boven. Vraag een offerte aan of maak een afspraak in de showroom voor meer informatie.

Maak vrijblijvend een afspraak

Veelgestelde vragen over een Terrazzo vloer

Bekijk hieronder enkele veelgestelde vragen over een terrazzo vloer van Zilva Vloeren en kom niet voor onverwachtheden te staan!

Is een terrazzo vloer geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen?

Ja, een terrazzo vloer is geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het kan worden gebruikt in woningen, kantoren, winkels, restaurants en andere openbare ruimtes.

Zijn terrazzo vloeren glad?

Terrazzo vloeren kunnen glad zijn wanneer ze nat zijn. Het is echter mogelijk om een antislipafwerking toe te passen om de veiligheid te verhogen en het risico op uitglijden te verminderen.

Hoe onderhoud ik een terrazzo vloer?

Het onderhoud van een terrazzo vloer is vrij eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of vegen om stof en vuil te verwijderen wordt aanbevolen. Daarnaast kan periodiek dweilen met een mild schoonmaakmiddel helpen om de vloer schoon te houden.

[insta-gallery id=”1″]

Back To Top