Skip to content

rhenen

barosso gietvloer
Tot in de puntjes afgewerkte luxe woonboerderij voorzien van een lichte Barosso gietvloer. In de living ligt aaneengesloten een rustieke eiken houten vloer in Hongaarse punt.

rhenen

Barosso Gietvloer
Tot in de puntjes afgewerkte woonboerderij met een lichte Barosso gietvloer met aaneengesloten Eiken houten vloer in Hongaarse punt in de living.

PRODUCT

In deze woning ligt een heel fijne terrazzo vloer met een lichte glinstering. De Barosso is een vloer met fijne marmeren kiezels. In het zitgedeelte van de living ligt een Eiken houten vloer.

Motief houten vloer: Hongaarse punt

Kleur Barosso: Lichte zandtint, naam ‘Sensibile’

Logo-zilva-vloeren-zwart-2

ADVIES

De bewoners van deze villa wilden het luxegevoel van thuis ervaren. Daarom is gekozen voor een combinatie van de Barosso gietvloer en een degelijke warme eiken houten vloer. In onze terrazzo vloer geven de marmeren stenen vaak een kleine glinstering, hierdoor creëer je direct heel subtiel het luxegevoel. De vloerverwarming onder beide vloeren is een fijne toevoeging.

Logo-zilva-vloeren-zwart-2

PRODUCT

In deze woning ligt een heel fijne Barosso gietvloer met een lichte glinstering. De Barosso is een vloer met fijne marmeren kiezels. In het zitgedeelte van de living ligt een Eiken houten vloer.

Motief houten vloer: Hongaarse punt

Kleur Barosso: Lichte zandtint ‘Sensibile’

ADVIES

De bewoners van deze villa wilden het luxegevoel van thuis ervaren. Daarom is gekozen voor een combinatie van de Barosso gietvloer en een degelijke warme eiken houten vloer. In onze Barosso vloeren geven de marmeren stenen vaak een kleine glinstering, hierdoor creëer je direct heel subtiel het luxegevoel. De vloerverwarming onder beide vloeren is een fijne toevoeging.

Back To Top