Skip to content

Gietvloer Nijmegen

Zilva Vloeren is jouw vloerenspecialist!

Gietvloer in Nijmegen- Zilva Vloeren is specialist in het maken en leggen van een gietvloer in Nijmegen. Een gietvloer geeft je huis een luxe en moderne uitstraling. Zilva helpt je graag bij het samenstellen van jouw gegoten vloer. Maak een afspraak in de showroom en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Vraag een offerte aan

Wij verzorgen jouw gietvloer in Nijmegen

gietvloer nijmegen

Wanneer je woont in Nijmegen en je kiest voor een gietvloer, heb je de keuze voor een kunststof of cementgebonden gietvloer. Het fijne aan beide gietvloeren is dat ze allebei makkelijk in onderhoud zijn. Een gietvloer wordt door Zilva zorgvuldig gegoten waardoor de woning een luxe uitstraling krijgt.

Nu vraag je je vast af wat de belangrijkste verschillen zijn. Daarom hebben we de belangrijkste verschillen op een rij gezet:

  • Een kunststof gietvloer zal minder snel scheuren
  • De cementgebonden gietvloer is daarentegen meer krasbestendig
  • Een gietvloer van kunststof is in vele kleuren verkrijgbaar
  • Cementgebonden gietvloeren zijn niet geschikt voor de badkamer, omdat deze weinig vocht kunnen hebben

Een gietvloer wordt naadloos gegoten, van plint tot plint. Gietvloeren zijn optisch ruimte vergrotend en alle gietvloeren kunnen uitgevoerd worden in de RAL en NCS kleuren!

Gietvloer in Nijmegen met vloerverwarming

Een fijne overeenkomst tussen de verschillende gietvloeren is dat ze vrijwel allemaal geschikt zijn voor vloerverwarming. Zo heb je nooit meer koude voeten in de wintermaanden. Zilva realiseert naast de vloer ook de vloerverwarming mocht daar behoefte aan zijn. Dus ben je op zoek naar een gietvloer in Nijmegen? Overweeg dan om de vloer te combineren met vloerverwarming.

Bezoek de showroom!

Zilva heeft meer dan een gietvloer

Ben je niet op zoek naar een gietvloer in Nijmegen en omgeving? Geen probleem! Het assortiment van Zilva is groot genoeg om aan jouw wens te voldoen. Ben je op zoek naar een Italiaanse terrazzo vloer? Of toch een beton ciré vloer? Lees dan snel verder!

Bekijk onze vloeren

gietvloer nijmegen van Zilva vloeren

Terrazo vloer, een unieke gietvloer

Ben je op zoek naar een unieke gietvloer in Nijmegen gemaakt met kleine deeltjes marmer uit de groeven van Italië? Dan is de terrazzo vloer echt wat voor jou. De terrazzo vloer is helemaal naar wens samen te stellen. Zo krijg je precies de vloer die jij verwacht. Een terrazzo vloer is voor bijna alle kamers geschikt. Van woonkamer tot slaapkamer en van kantoor tot winkelvloer. Wanneer kom jij de terrazzo vloeren van Zilva bekijken?

Stoere Beton Ciré vloer

Ben je niet op zoek naar een gietvloer in Nijmegen? Dan is een stoere Beton Ciré vloer misschien beter voor jou! Een Beton Ciré vloer wordt ook wel woonbeton genoemd. Dat komt doordat deze vloer flexibel en sterk is. Het wordt met de hand gegoten en gesmeerd waardoor het uniek in zijn soort is. De combinatie van Beton Ciré en vloerverwarming is goed mogelijk.

Kom langs in onze Zilva showroom

Wanneer mogen we jou begroeten bij Zilva Vloeren?

Bij Zilva vinden wij persoonlijke benadering erg belangrijk. Daarom nodigen we je graag uit in onze showroom. Bekijk op jouw gemak elke vloer uit ons assortiment. Wij adviseren je graag bij de keuze voor jouw gietvloer in Nijmegen.

Bezoek de showroom

showroom-zilva-gietvloer-2

Gietvloer in Nijmegen

Back To Top