Skip to content

Exclusieve vloeren

Exclusieve vloeren van Zilva voor jouw woning of bedrijf

Als je denkt aan exclusieve vloeren, dan is de kans groot dat je aan een traditionele houten, PVC of tegelvloer denkt. Maar wist je dat er ook een type vloer bestaat dat helemaal naadloos is en een moderne uitstraling heeft, een ware eye-catcher in jouw interieur? We hebben het hier over gietvloeren. Zilva is gespecialiseerd in het aanbrengen van exclusieve gietvloeren, zowel in woningen als bedrijfspanden en winkels. We vertellen je er graag meer over.

De vloer is de basis van je interieur en de keuze voor een vloer is over het algemeen dan ook een keuze die jarenlang meegaat. Het is daarom belangrijk om echt goed na te denken over de vloer, want er is nogal wat keus. Ga je voor een lichte of donkere vloer en op welke manier gebruik je de vloer? Wij denken hierin graag met je mee en geven je altijd een eerlijk vloeradvies dat past bij jou.

Het mooie van de exclusieve gietvloeren van Zilva is dat ze volledig op maat kunnen worden gemaakt. Zo kun je de kleur, de textuur en zelfs de glansgraad helemaal zelf bepalen. Hierdoor past de vloer altijd perfect bij jouw interieur en jouw persoonlijke stijl.

Vraag een offerte aan

exclusieve vloeren
exclusieve gietvloer

Exclusieve vloeren: een echte eye-catcher

Maar naast het feit dat exclusieve gietvloeren er prachtig uitzien, hebben ze ook nog eens verschillende voordelen ten opzichte van traditionele vloeren. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer onderhoudsvriendelijk, omdat ze naadloos zijn en er dus geen vuil of stof ophoopt in naden en kieren. Daarnaast heb je jarenlang plezier van een gietvloer wat deze ook weer duurzaam maakt. Zo geniet jij straks van een vloer die niet alleen prachtig oogt, maar ook nog eens lang meegaat. 

Wordt jouw nieuwe (bedrijfs)vloer een gietvloer? Dan kies je voor een prachtige manier om jouw interieur een unieke uitstraling te geven. Met hun naadloze afwerking en moderne uitstraling passen ze perfect in zowel een modern interieur als een landelijk interieur. Of je nu houdt van een strakke en minimalistische look, of juist van een wat meer speelse en kleurrijke uitstraling, er is altijd wel een exclusieve gietvloer die bij jouw smaak en interieur past.

De vloerspecialisten van Zilva Vloeren gaan graag voor je aan de slag!

Gietvloeren zijn een relatief nieuw type vloer en dat betekent dat er constant nieuwe ontwikkelingen zijn. Technieken worden verbeterd en nieuwe materialen worden ontwikkeld om de vloeren nog mooier en duurzamer te maken.

Nadat je hebt besloten een exclusieve gietvloer te laten plaatsen is de kleur een belangrijke overweging. Ga je voor een lichte vloer of juist een donkere vloer? Momenteel is de grijze gietvloer erg gewild, omdat het goed past bij een modern interieur en de vloer met betonlook populair is. Daarnaast zien we steeds meer vraag naar warme kleuren, zoals beige en zandkleur vloeren. Kom gerust eens langs in onze showroom waar we grote kleurstalen hebben zodat je echt een goed beeld krijgt.

Wat betreft afwerking van de vloer is er veel vraag naar gietvloeren met een matte uitstraling. Dit geeft de vloer een natuurlijke look en past goed bij verschillende interieurstijlen. Ook de gietvloer met marmerlook wordt veel gekozen. Bij Zilva hebben wij daarvoor de Barosso vloer ontwikkeld, ook wel bekend als Terrazzo vloer. In deze exclusieve vloeren worden kleine marmer kiezels verwerkt.

Waarom exclusieve vloeren?

Een exclusieve vloer van Zilva is niet alleen een functionele keuze, maar ook een manier om beleving en sfeer toe te voegen aan jouw woning of bedrijfspand.

Stel je eens voor dat je thuiskomt na een lange dag werken en de deur opent naar een prachtige gietvloer van Zilva. Het strakke design en de unieke afwerking van de vloer geven je het gevoel dat je thuis bent in een luxe en exclusieve omgeving. Je voelt de kwaliteit van de vloer onder je voeten en je realiseert je dat je niet zomaar een standaard vloer hebt, maar een echte eyecatcher die jouw persoonlijke stijl en smaak weerspiegelt.

Maar niet alleen thuis, ook in een bedrijfspand kan een exclusieve vloer van Zilva zorgen voor beleving en sfeer. Het is immers het eerste wat mensen zien als ze binnenkomen en het kan meteen de toon zetten voor de rest van de ruimte. Een gietvloer van Zilva straalt niet alleen luxe en exclusiviteit uit, maar kan ook een gevoel van professionaliteit en betrouwbaarheid oproepen. Het kan klanten en gasten het gevoel geven dat ze zich bevinden in een hoogwaardige omgeving waar kwaliteit en vakmanschap centraal staan.

Tips voor het kiezen van de juiste exclusieve gietvloer

Tot slot geven we nog een aantal tips voor het kiezen van de juiste exclusieve gietvloer:

  • Vraag om advies: Een exclusieve gietvloer is een investering en daarom is het verstandig om goed advies in te winnen. Bij Zilva Vloeren kun je rekenen op een eerlijk advies, maak dus snel een afspraak in de showroom waar we je graag laten kennismaken met alle mogelijkheden.
  • Bekijk verschillende opties: Er zijn veel verschillende soorten exclusieve gietvloeren verkrijgbaar. Bekijk daarom verschillende opties en vergelijk deze met elkaar.
  • Kies voor kwaliteit: Een exclusieve gietvloer van goede kwaliteit gaat lang mee en behoudt zijn uitstraling. Kies daarom altijd voor een kwalitatief hoogwaardige gietvloer zoals de Barosso gietvloer.

Kom langs in onze showroom in Rhenen

Maak eenvoudig een afspraak

Back To Top