Skip to content

Gietvloer marmerlook

Met een gietvloer met marmerlook heb je echt een bijzondere vloer in je woning of bedrijfspand. Een vloer die niet alleen mooi is, maar ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien heeft deze vloer wel de uitstraling van marmer, maar zonder de nadelen die bij echte marmeren vloeren horen. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Gietvloeren zijn een naadloze en strakke vloerbedekking die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden in Nederland. Door kleine stukjes marmer te verwerken in de vloer ontstaat de gietvloer met marmerlook. Dit type vloer staat bij Zilva Vloeren bekend als Barosso vloer en wij hebben veel ervaring in het leggen van deze vloeren.

Vraag een offerte aan

gietvloer marmerlook
gietvloer marmerlook utrecht

Gietvloer met marmerlook: Elegantie en Duurzaamheid

Een gietvloer met marmerlook verschilt van een gewone gietvloer door zijn unieke uiterlijk dat lijkt op marmer. Terwijl een gewone gietvloer meestal één effen kleur heeft, heeft een gietvloer met marmerlook een patroon dat lijkt op marmer met aders en kleurschakeringen. 

Dit komt door de manier waarop de vloer wordt aangebracht. Bij een gietvloer met marmerlook wordt er tijdens het aanbrengen gebruik gemaakt van speciale technieken en materialen om het marmer-effect te creëren. Daarnaast verwerken wij kleine marmeren kiezels uit Italiaanse steengroeven in de vloer. Hierdoor heeft de vloer een luxe uitstraling en geeft het een chique sfeer aan elke ruimte.

De gietvloeren met marmerlook passen heel mooi in moderne en industriële interieurs. Als je dus op zoek bent naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk, dan is een gietvloer met marmerlook een uitstekende keuze. 

Een gietvloer met marmerlook is een duurzame en praktische keuze voor elk huis of kantoor. De vloer is gemaakt van marmeren stenen en heeft een gemiddelde systeemdikte van 7 mm. Dit maakt de vloer niet alleen elastisch, maar ook zeer stevig en duurzaam. Het is een naadloze vloer, wat betekent dat er geen voegen of naden zijn waar vuil of stof zich kan ophopen. Daarnaast heeft een gietvloer met marmerlook een goede RC-waarde van 0,04 Kw/m2, wat betekent dat het een uitstekende isolatie heeft. Dit zorgt ervoor dat de vloer warm aanvoelt en dat er minder warmte verloren gaat via de vloer. Een bijkomend voordeel is dat deze vloer stofdicht is, wat betekent dat er geen stof kan binnendringen. Dit maakt het gemakkelijk om de vloer schoon te houden en is ideaal voor mensen met allergieën.

Voordelen van een gietvloer met marmerlook

Een Pu Gietvloer heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Duurzaamheid: Een gietvloer is zeer slijtvast en gaat lang mee. Dit komt doordat het materiaal sterk en flexibel is, waardoor het niet snel scheurt of barst.
  • Gemakkelijk onderhoud: Een Pu Gietvloer is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het is een naadloze vloer, dus er blijft geen vuil of stof achter in de naden. Hierdoor is het schoonmaken van de vloer snel en eenvoudig.
  • Aantrekkelijk: Een Pu Gietvloer heeft een strakke en moderne uitstraling. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het perfect past bij elk interieur.
  • Hygiënisch: Een Pu Gietvloer is een hygiënische vloerbedekking omdat het materiaal geen stof en vuil vasthoudt. Hierdoor is het ook een geschikte vloer voor mensen met allergieën.

Gietvloer met marmerlook laten plaatsen?

Een gietvloer met marmerlook is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een vloer met een luxe en elegante uitstraling. Deze vloer heeft de uitstraling van echt marmer, maar heeft alle voordelen van een gietvloer.

Een gietvloer met marmerlook is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je de vloer kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en interieur. De vloer kan bijvoorbeeld worden afgewerkt met een hoogglans of matte finish, afhankelijk van jouw voorkeur.

Een gietvloer met marmerlook heeft dezelfde voordelen als een standaard Pu Gietvloer. Zo is de vloer naadloos, hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien is een gietvloer met marmerlook duurzaam en bestand tegen slijtage.

Het grootste voordeel van een gietvloer met marmerlook is de esthetische waarde. De vloer heeft een unieke en elegante uitstraling die de ruimte direct transformeert en een luxe sfeer creëert. Bovendien is een gietvloer met marmerlook een duurzame en betaalbare optie in vergelijking met echt marmer.

Als je op zoek bent naar een vloer met een luxe uitstraling en alle voordelen van een gietvloer, is een gietvloer met marmerlook zeker het overwegen waard.

De feiten van een gietvloer marmerlook op een rij

Een gietvloer met marmerlook is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een luxueuze en stijlvolle gietvloer. Deze gietvloer heeft de uitstraling van echt marmer, maar dan zonder de hoge prijs en het onderhoud.

Deze gietvloer is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens praktisch. Het is een naadloze vloer die eenvoudig schoon te maken is. Vuil en stof hebben geen kans om zich in kieren of naden te nestelen. Bovendien is deze vloer bestand tegen krassen, vlekken en slijtage. Hierdoor is het de ideale vloer voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Een gietvloer met marmerlook is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Van een subtiele aderstructuur tot een opvallende print, er is voor iedereen een passend design te vinden. Daarnaast is deze vloer geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Het zorgt voor een professionele en moderne uitstraling.

Laat je verleiden door de elegantie en duurzaamheid van een gietvloer met marmerlook. Het is een investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Twijfel niet langer en geef je interieur de luxe uitstraling die het verdient!

Neem contact op met de specialisten van Zilva Vloeren voor een vrijblijvend advies

Of lees hier het verhaal van één van onze tevreden klanten uit Utrecht die door ons een gietvloer hebben laten leggen.

“Ik ben ontzettend blij met mijn gietvloer met marmerlook van Zilva Vloeren! Ik was op zoek naar een vloer die de luxe uitstraling van marmer had, maar wel betaalbaar en duurzaam was. Na wat online onderzoek kwam ik terecht bij Zilva Vloeren.

Het team van Zilva Vloeren was ontzettend behulpzaam tijdens het hele proces, van het kiezen van de kleur en afwerking tot de installatie van de vloer. Ze luisterden goed naar mijn wensen en adviseerden me over de beste opties voor mijn huis.

De installatie van de vloer verliep soepel en het resultaat is werkelijk prachtig. De marmerlook is zo realistisch dat het lijkt alsof ik echt marmer op mijn vloer heb liggen. De vloer voelt stevig aan en is eenvoudig schoon te maken, waardoor het perfect is voor mijn drukke huishouden”.

Benieuwd naar meerdere projecten? Een gietvloer bekijken kan ook op onze Instagram.

Veelgestelde vragen over een gietvloer

  1. Wat is een gietvloer met marmerlook?Een gietvloer met marmerlook is een vloerafwerking die de elegante uitstraling van marmer imiteert, maar alle voordelen biedt van een moderne en naadloze gietvloer.
  2. Hoe wordt de marmerlook gecreëerd bij een gietvloer van Zilva Vloeren?De marmerlook bij een gietvloer wordt gerealiseerd door speciale technieken en toepassing van verschillende kleuren en patronen, zorgvuldig aangebracht door ervaren vakmensen.
  3. Is een gietvloer met marmerlook geschikt voor alle kamers in huis?Ja, een gietvloer met marmerlook kan in principe in alle kamers worden geplaatst, zoals de woonkamer, keuken, slaapkamers en zelfs de badkamer.

Maak eenvoudig een afspraak

Back To Top