Skip to content

Hygiënische vloer

Zilva Vloeren staat garant voor jouw hygiënische vloer

Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Als je op zoek bent naar een hygiënische vloer voor jouw woning, dan ben je bij Zilva Vloeren aan het juiste adres. Een hygiënische vloer is een essentieel onderdeel van een gezonde en veilige woning. Het kopen van een hygiënische vloer voor in jouw woning is een investering in je gezondheid en die van het hele gezin. Zeker voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren is ons advies om dit aspect mee te laten tellen bij de keus voor jouw nieuwe vloer.

Op deze pagina wordt onder andere uitgelegd wat een hygiënische vloer is en waarom het belangrijk is om er een te hebben. Daarnaast helpen we je bij het kiezen van de juiste vloer voor je woning en geven we tips over hoe je jouw hygiënische gietvloer het beste kunt onderhouden.

Vraag een offerte aan

hygiënische vloer
hygiënische gietvloer

Wat is een hygiënische vloer?

Een hygiënische vloer is een vloer die speciaal is ontworpen voor jouw gezondheid en gemak. Dit betekent dat de vloer gemakkelijk schoon te maken is en dat er geen vuil, stof, of bacteriën in kunnen achterblijven. Hygiënische vloeren zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen vuil en vocht. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik in keukens, badkamers, en andere ruimtes waar hygiëne belangrijk is. Zo is een gietvloer van Zilva bijvoorbeeld hygiënisch. Zilva Vloeren is jouw specialist voor de volgende vloeren:

Waarom is het belangrijk om een hygiënische vloer te hebben?

Een hygiënische vloer is belangrijk omdat het bijdraagt aan een gezonde en veilige woning. Een vloer die niet hygiënisch is, kan een bron van bacteriën en ziektekiemen zijn. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen en allergieën. Daarnaast kan een vloer die niet hygiënisch is ook leiden tot nare geurtjes en een onaangename uitstraling van jouw woning.

Vind jij het belangrijk dat je woning een frisse uitstraling heeft? Kom dan snel langs bij Zilva Vloeren voor een eerlijk advies.

Hoe onderhoud je een hygiënische vloer van Zilva Vloeren?

Het onderhouden van een hygiënische vloer is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze zijn hygiënische eigenschappen behoudt en er mooi uit blijft zien. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  1. Stofzuig of veeg regelmatig de vloer om stof en vuil te verwijderen.
  2. Gebruik een milde reiniger om de vloer schoon te maken.
  3. Droog de vloer na het schoonmaken om te voorkomen dat er vocht op achterblijft.
  4. Gebruik matten bij de ingang van je woning om vuil en vocht van buitenaf te voorkomen.

Zilva Vloeren verzorgt jouw prachtige nieuwe gietvloer

Als je op zoek bent naar een nieuwe woonkamervloer, zijn de hygiënische gietvloeren van Zilva zeker de moeite waard om te overwegen. Deze vloeren zijn niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De hygiënische gietvloeren van Zilva zijn gegoten met hoogwaardige kunststoffen en hebben een naadloze afwerking. Dit maakt de vloer zeer hygiënisch, omdat er geen naden of voegen zijn waarin vuil of bacteriën zich kunnen ophopen.

Een ander voordeel van de hygiënische gietvloeren van Zilva is dat ze zeer duurzaam zijn. De vloeren zijn bestand tegen onder andere slijtage en krassen waardoor ze lang meegaan.

Bij Zilva heb je de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je de vloer kunt kiezen die het beste past bij jouw woning. Daarnaast kan je bij Zilva rekenen op een uitstekende service en advies op maat.

Een gietvloer in jouw bedrijfspand?

Zilva Vloeren levert ook de mooiste hygiënische bedrijfsvloeren. Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsvloer? Bezoek onze showroom waar we je graag alles vertellen over gietvloeren. Benieuwd naar wat er mogelijk is ? Neem dan contact op of bekijk eens onze opgeleverde projecten.

Veelgestelde vragen over een hygiënische vloer

Zijn hygiënische gietvloeren gemakkelijk schoon te maken?

Ja, hygiënische gietvloeren van Zilva Vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Zijn hygiënische gietvloeren bestand tegen vlekken?

Ja, hygiënische gietvloeren zijn zeer vlekbestendig, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn en hun mooie uitstraling behouden.

Zijn hygiënische gietvloeren veilig voor gezinnen met kinderen en huisdieren?

Ja, hygiënische gietvloeren zijn veilig voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Ze zijn naadloos, antislip en vrij van schadelijke stoffen.

Maak eenvoudig een afspraak

Veel gestelde vragen over hygiënische vloeren

Een tijdloze vloer is een vloer die nooit uit de mode raakt en die past bij verschillende interieurstijlen. Een gietvloer is hierbij de beste keuze. Gietvloeren hebben een strakke en moderne uitstraling, waardoor ze bij verschillende interieurstijlen passen. Bovendien zijn gietvloeren verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor er altijd een gietvloer is die past bij de stijl van uw huis.

Ben jij op zoek naar een vloer die tijdloos is, vind je bij Zilva Vloeren altijd een geschikte vloer.

Een praktische vloer is een vloer die gemakkelijk in gebruik is en weinig onderhoud vereist. Gietvloeren zijn hierbij een uitstekende keuze. Gietvloeren zijn naadloos, waardoor er geen vuil of stof tussen naden kan ophopen. Bovendien zijn gietvloeren waterbestendig, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Een hygiënische gietvloer is dus een praktische keuze voor huizen met kinderen of huisdieren.

Een vloer die lang meegaat is een vloer die duurzaam is en bestand is tegen slijtage en beschadiging. Een gietvloer is hierbij de beste keuze. Gietvloeren zijn van nature hard en slijtvast, waardoor ze jarenlang meegaan zonder dat er reparaties nodig zijn. Daarnaast zijn gietvloeren bestand tegen krassen en stoten, waardoor ze niet snel beschadigen. Een gietvloer is dus een investering voor de lange termijn.

Een gezonde vloer is een vloer die hygiënisch is, geen schadelijke stoffen bevat en gemakkelijk schoon te maken is. Een gietvloer voldoet aan deze eisen. Gietvloeren zijn gemaakt van polyurethaan, epoxy of cement en bevatten geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde. Daarnaast zijn gietvloeren gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor er geen stof en allergenen kunnen ophopen.

Back To Top